Sorularınız İçin Bizi Arayın:   +90 532 481 66 94

WhatsApp İletişim

logo
 

Adana Şehri Ağır Ceza Avukatları

Mahkemeler tarafından yürütülmekte olan davalara bakan avukatlar vardır. Avukatlar ise boşanma avukatları, tazminat, borç-alacak, miras, işçi işveren, sigorta, bilişim, ceza avukatı gibi alanlara ayrılmaktadır. Bu yazımızda ise ağır cezalarla ilgilenen ceza avukatları hakkında yaptığımız detaylı araştırmayı inceleyeceğiz.

  1. Ağır Ceza Avukatı Nedir?

Ceza avukatlarının bir diğer adı ise ağır ceza avukatları olarak geçmektedir. Bu avukatlık türünün görevi mevzuatta tanımlanmıştır. Ağır c eza avukatları gerek şüpheli olanı gerekse sanığı savunabilme yetkisine sahip olan ve onları temsil eden kişilerdir. Yargı önünde temsil ve haklarının savunulması ile birebir ilgilenme yükümlülüğüne sahiptirler. Ceza avukatlının temel görevlerini belirtmemiz gerekirse suç isnadıyla karşılaşan bireyleri savunmakla görevlendirilmişlerdir. Savunma işi ise, bir bireye karşı suç istinadı gerçekleştiğinde bireylerin savunma hakkınızı korumak gayesiyle gerçekleştirilir. Davalılara karşı olarak tüm delilleri toplamak ve bu delilleri mahkemeye sunmak işiyle ilgilenir. Ayrıca davanın açılmasından sonuçlanmasına kadar geçen süreçte soruşturma, sonuç Dosyanın kapanması ceza hukuku avukatı tarafından yönetilir.

  2. Ağır Ceza Avukatı Hangi Konulara Bakar?

  Ağır ceza avukatları sulh ve asli ceza mahkemelerinde gerçekleştirilen birçok konuda çalışabilmektedirler. Bu konuları,

 - Nitelikli Dolandırıcılık Suçu

 - Zimmet Suçu

 - İhaleye Fesat Karıştırma Suçu

 - Yağma Suçu

 - Adam Öldürme Suçu

 - Bilişim Suçları

 - Parada sahtecilik diğer adıyla kalpazanlık suçu

 Biçiminde sıralayabiliriz. Ceza avukatları bilişim suçlarında teknik danışman alabilirken diğer suç konularında da gerekli birimlerle iletişime geçebilmektedirler. Ceza avukatları özellikle adam öldürme, hırsızlık, gasp, kavga, dolandırıcılık gibi hukuksal durumlarla ilgilenirler ve kişilerin tüm haklarının korunması sorumluluğunu sahiptirler.

  3. Adana Şehri Ünlü Avukatları Kimlerdir?

  Adana şehri içerisinde yer alan Adana avukat büroları içerisinde bahsetmemiz gereken birçok isim vardır. Özellikle dikkatimizi çeken isim olarak alanında uzman hukuki çalışmalarıyla avukat Aytaç Er'den bahsedebiliriz. Koruma sağlayıcı, ihtilaf çözücü ve iş geliştirme destek hizmetleri ile alanında farklı kolaylıklar sunmaktadır. Siteden online randevu alabilir, merak ettikleriniz hakkında bilgi alabilirsiniz.

  4. Adana Şehri Ağır Ceza Avukatları Kimlerdir?

  Ağır ceza avukatları dava süreci boyunca gerekli işlemlerin yapılmasının tüm aşamalarında söz sahibidir. Bu şekilde Adana şehri içerisinde yer elan Adana ağır ceza avukatları da suç ve dava arasında gerekli görülen hukuki işlemlerle ilgilenmektedir. Şehir içerisinde yer alan avukatlar adına detaylı bir inceleme gerçekleştirdik. Avukat aytaç er alanında sunduğu pek çok hizmetle müşterilerine destek olmaktadır. Birçok çalışma konusuna sahip olan isim sizlere online danışma ve ödeme imkanı da sunar.

 5. Adana Şehri Avukatlık Ücretleri Nasıldır?

  Avukat bulma aşamalarından önemli olan bir diğer nokta ise ücretlendirme olmaktadır. Adana şehri içerisinde yer alan avukatlık bürolarıyla birebir görüşerek gerekli ve detaylı bilgileri alabilirsiniz. Ortalama olarak bir fiyat vermemiz gerekirse saat başı 300-1000 TL arasında değişim gösterebilmektedir.