Sorularınız İçin Bizi Arayın:   +90 532 481 66 94

WhatsApp İletişim

logo
 

Adana Hukuk Bürosunun Alanındaki Yeri Nedir

Dava takip ve hukuk alanında, Adana Hukuk Bürosu stratejisini, yalnızca kendisine sunulan davaları kazanmak üzerine kurmamaktadır. Ayrıca, müvekkilin ve kurumun; anlaşmazlığın çözümünden itibaren, en iyi şekilde konumlandırılmasını sağlamayı da amaç edinmiştir. Bu yönüyle de; Adana Hukuk Bürosu'nun sunduğu danışmanlık hizmetleri, en ön plana çıkmaktadır. Müvekkil ile kurumlar için, optimum çözümler bulunmakta ve neticede, yakın işbirlikleri kurulmaktadır. Böylece, arzu edilen hedeflere daha kolay ulaşmalarında; yoğun bir destek sağlanmaktadır.

Adana Hukuk Bürosu'nun Kuruluşu ve Faaliyetleri

Adana Hukuk Bürosu, 1 Şubat 2012'de kurulmuştur. Faaliyet konularının içerisinde, birçok amaç yer alır. Haberimizde bahsedilen birçok danışmanlık alanı konusunda, Adana Hukuk Bürosu işlev görmektedir. Bankalar ile kurumsal şirketlere, hukuki danışmanlık hizmetleri verilmesi de; yine hedefler arasında yer almaktadır.

  Adana Hukuk Bürosu ve Kurumsal Alanlardaki Faaliyetleri

  Bankalara ve çeşitli şirketlere, farklı alanlarda hukuki destek hizmetleri verilmektedir. Bankacılık Hukuku, teminatlar ve ipotek tesisleri, gayrimenkul işlemleri vb. konularda; banka ve şirketlere eğitimler de verilir.

  Adana Hukuk Bürosu personelinin bazıları; daha önce bankalarda yönetici pozisyonunda görev almış ve ipotek servisinde çalışmıştır. Başta; Ankara, Adana ve İzmir olmak üzere; bütün illerde, tapu ve gayrimenkul işlemlerinin yerine getirilmesi sağlanmaktadır. Bunun içinse, organize edilmiş 3 civarında anlaşmalı avukat ve de hukuk bürosuyla ortak biçimde çalışmalar yapılmaktadır.

  Danışmanlık hizmetiyle, şirketlerin iştigal konusu ile sair bütün işlemleri hukuki süreç altında işlemektedir. Bunun için, Adana Hukuk Bürosu'nca; şirketler, mercek altına alınmaktadır. Böylelikle, gerekli hukuki denetimler ile incelemeler yapılmakta ve de şirket işleyiş süreci değerlendirilmektedir. Eğer, eksik ve hatalı uygulamalar varsa; revize edilerek, danışmanlık hizmeti kapsamına alınmaktadır. Tüm uygulamaların, en baştan sona kadar kontrol edildiği ve de danışmanlık hizmetlerinin bu yönde verildiğinden söz edilebilir.

  Kurumsal Hukuki Altyapının Oluşturulması

  Şirketlerde, güvenli bir hukuki altyapının kurulması; aslolandır. Hukuki ihtilaf sayısının minimuma indirilmesi ve şirket menfaatlerinin azami ölçüde korunabilmesi amaçlanmalıdır. Adana Hukuk Bürosu'nun gayeleri de, bu amaçlar üzerine kurulmuştur.

  Nihai amaçlar; şirket için oluşturulacak hukuki korumayla, olası bir ihtilaf oluşmadan önce; bilgilendirmelerin ve danışmanlığın sağlanmasıdır. Kısaca, “koruyucu avukatlık ve önleyici hukuk hizmeti” verilmesi; söz konusudur. Bu hizmetler ile, şirketlerin; çok daha sağlıklı şekilde gelişebilmesine katkıda bulunulur. Avukatlar ile çeşitli hizmet birimleri sayesinde, şirketin; hukuki açıdan her türlü ihtiyaçlarının maksimum oranda karşılanması amaçlanmaktadır.

  Kurumsal Hukuki İşlemlerin Yerinde Takibi ve Gözetilmesi

  Hukuk danışmanlığı alanında ilgili hizmetleri sağlamak, ticari açıdan kurumların gelişmesine katkıda bulunabilmek; büronun faaliyetleri arasındadır. Bu alanda, şirket ve tacirlerin karşılaştığı hukuki ve cezai çeşitli problemler takip altına alınır ve çözümü sağlanır. Sözleşme gereği altında, yazışmaların tanzimi ile takibinin yapılmasıyla ilgilenilmektedir. Yine gerekli olacak durumlarda, ihtar çekilmesi yahut tespit yaptırılması gibi farklı uygulamalar da; danışmanlık sürecindeki hizmetlerdendir.