Sorularınız İçin Bizi Arayın:   +90 532 481 66 94

WhatsApp İletişim

logo
 

Avukat Kimdir?

Avukat; kişisel ya da kurumsal yasalara uygun profesyonel temsil yetkisine sahip meslek sahibidir. Avukat, hukuk fakültesinden mezun olduktan sonra avukatlık stajını tamamlamalıdır. Stajı başarıyla tamamladıktan sonra ise kendi büro açarak ya da bir hukuk bürosunda mesleki çalışabilmektedir. Avgökhaner.com en yakın hukuki danışmanınız olarak 7/24 yanınızdadır.

 Adana Avukatlık Bürosu

 Alanında başarılı çalışmalarla anılan Av. GÖKHAN ER Hukuk Bürosu, 2010 yılında kurulmuştur. Hukuka uygun, müvekkillerinin özel ve kurumsal kimliğine saygılı, etik kuralları ihlal etmemek ilkesiyle çalışmaktadır. Hayata dair ihtiyaç duydukları her alanda müvekkillerine destek verebilmek için çalışmaktadır. Adana avukatları hizmetlerini sunarken disiplin, saygı ve gizlilik ilkeleri çerçevesinde sorunları somut olarak çözümleyebilmektedir. Adalet ve hukuka saygı ve güvenin artması için öncelikle güven verilmesi gerektiğine inanmaktadır.

 Avukatlık Bürosu Nasıl Çalışır?

Avukatlık büroları kurumsal zihniyetle ekip çalışması yaparak yoluna devam etmektedir. Adana avukatları karşılıklı güvenin en önemli yol haritası olduğuna inanıyor. Adana hukuk bürosu müvekkillerine koşulsuz güven verebilmek, yerinde kararlar verebilmek için ekip çalışması yürütüyor. Doğruluk, hukukun üstünlüğüne ve müvekkille arasında eksiksiz bilgi alışverişine dair saygıyla faaliyet göstermektedir. Adana avukatları her biri alanında uzmanlık geliştirmeyi başarmış, sorumluluğunun bilincinde avukatlardır. Ekip çalışmasından güç ve güven doğacağına, müvekkilin her koşulda yanında olacağına inandırmaktadırlar. Alanında saygınlık kazanarak uzun yıllardır çalışmalarını sürdüren Av. Gökhan Er Hukuk Bürosu sizin için de güvenle çalışabilecektir. Sadece internetten erişim sağlayıp hangi konuda desteğe ihtiyaç duyduğunuzu bildirmeniz yeterlidir.

 Avukatlık Davaları Nelerdir?

Hayatın bütün alanlarında hak ihlali ve suç unsurları bulunmaktadır. Bu durumda avukatlık gerektirmeyecek bir alan yoktur denilebilmektedir. Adana’da 2010 yılından bu güne çalışmalarına devam eden Av. Gökhan Er Hukuk Bürosu hukukun üstünlüğü, adalet inancıyla çalışmaktadır. Dava konuları arasında işçi ve işveren avukatlığı, boşanma avukatlığı, ceza hukuku, miras hukuku avukatlığı bulunmaktadır. Adana hukuk bürosu, işçi işveren ilişkisi ve zorunlu arabuluculuk, tüketici hukuku, korona virüsün sözleşmelere etkisi ve mücbir sebep sayılıp sayılamayacağını takip etmektedir. Tazminat hukuku, eşya hukuku ve ağır ceza avukatlığı alanlarında müvekkillerine destek vermektedir. Adana hukuk bürosu kişisel ve kurumsal güven kazanabilmek, dürüstlükten vazgeçmemek, uzmanlık alanı dışında iş kabulü yapmamaya özen göstermektedir.

 Adana Avukatlık Ücretleri

Avukatlık mesleği, hukuki danışmanlıkla başlayıp dava takibine giden yolculuktur. Sosyal hayatın getirdiği sanal suçlarla ilgili danışmanlık, aile ve ticari hukuk danışmanlığı konularında çalışmalar yürütüyor. avgokhaner.com adresinden günün her saati bilgi alabilir dava konularınızın değerlendirilmesini sağlayabilirsiniz. Borçlar ve icra hukuku, miras hukuku, borçlar hukuku tüketici hukuku danışmanlıkları verilmektedir. Dava konularının hukuka uygunluğuna dair bilgiler müvekkillerle paylaşılmaktadır. Karşılıklı mutabık kalınan konularda avukatlık hizmeti verilmeye başlanmaktadır. Davaların koşulsuz güven esasına dayanması, gerekli bilgi paylaşımının dürüstçe yapılması gerekmektedir. Bürodan şahsi ya da ticari alanlardaki ihtiyaçlarınız için hukuki destek alabilirsiniz.